Maďarský guláš

Takový guláš s pořádně vychlazeným pivkem to je jedna velká radost. A nejlepší guláš mají maďaři a tak si ten jejich uděláme.

Ilustrační foto - Copyright:  / 123RF Stock Photo

Ilustrační foto – Copyright: / 123RF Stock Photo

Ingredience

500-600 g prorostlého hovězího, trochu tuku, pár cibulí, koření sladké papriky, pálivé papriky (možno i chilli), papriku,  2 lžíce rajčatového protlaku, sůl, česnek, pepř.

Postup

Maso nakrájíme na kousíčky a opečeme na pánviččce.  V hrnci uděláme cibulku a přidáme k ní nakrájenou papriku, protlak a opečené maso. Podlejeme ho a dokořeníme. Necháme dusit a ke konci přidáme česnek.

Podáváme s knedlíkem a pivkem.

 

 

Starší příspěvky:
Ilustrační foto - Copyright:  / 123RF Stock Photo
Neapolský salát

Letní salát, který je vydatný a tak pro nejednoho z nás bude hlavním jídlem v parných vedrech. Ingredience 3 papriky...

Zavřít